Home sweet Home

Nyss kommit hem från älvdalen, var kul att träffa släkten :) Men det var inte den bästa skidåkningen eftersom vi inte hade med nån skoter och det fanns inte någon där.. och i brindberg var det ju fan ingen lutning så det sög :P får dra upp med brorsan nån helg när det finns lite mer snö och så ska vi ta med skotrarna och dra upp på skjutfältet :D awesome!
Slänger upp lite kul bilder lite senare, orkar inte trycka in dom i datorn nu.. haha
har cyklat lite nu och sen väntar det dator eller film ikväll!
Peeeeace!

Älvdalen

Drar till älvdalen snart, :) Gårdagen var nice måste jag säga, trevlans folk ;p
Ska ta och packa ihop lite grejer nu, får se om det blir en eller två dar där, beror på hur det är med snl och grejer ;) see ya'll at mondaaay!
peace

Julafton

Skööön dag med mor, far och bror :) Imorn väntar en dag med syster och tilde och sen vet jag inte vilka mer osm skulle dyka upp.. ? på lördag bär det iaf av mot älvdalen till mormor:) hoppas på mycket snö i brindberg för jag hade tänkt ta med mig skidorna :D hehe, slänger upp lite bilder när jag kommer hem igen! :)
ska slänga mig i sängen nu, gonatt people! :)
PEACE!

Vinter :)


God Jul ! :D

Har ni varit snälla så kommer tomten idag! jaaa vad kul :D

Det snöar, det blir puder!

dom två sista dagarna i skolan för iår var fett skojj! sköna åkdagar med sköna polare! :D
Var upp på hund idag med brorsan och johannes, fyfan vad kul vi hade .. åkte runt lite och chilla i pudret som fanns runt liftar sen bar det av bort mot väggen och jag kan säga att det var lätt värt att krocka lite sten för att åka där! Fyfan vad kul det var! Helt sjukt!
Drog donken på vägen hem och kändes att man var värd det ;p 
blir lugnt ikväll och imorn är det julafton, skulle helst dragit upp då med men får se om det är någon mer som är på :) vore gryyymt! blir dator/ film ikväll;p 
Peace .\ /.

morniing!

Feeeting slapp helg, det va niice! Nu är det inte långt kvar till julaft-judan och nyår .. spännande :p var till mora och såg Avatar i lördags, bra film!
är i backen dom två sista dagarna i skolan (Y) stoooooooooooooked! nu hinner jag inte sitta här för nu ska jag klä på mig och dra till bussen :D
peeeeeeeeeeeeace!


Minusgrader!

yeees då var dags för en liten update!
Var på expert och fixade systemkamera i veckan, grymt skoj! Kommer väl några bilder så småningom! :) Var till mora i onsdags och kollade knölen på vristen, har fått tid om typ 8 veckor om ingen annan lämnar återbud så jag kan få ta den tiden och då ska dom skära bort knöljäveln! Tar ca 2 veckor för det att läka så blir nog inge mer hockey för mig i vinter..
Mer skidåkning blir det nog iaf, och det är ju tur att jag kan åka det iaf ;) Har varit riktigt skoj dom senaste dagarna i tandådalen med klassen med flera :D boomboomboom!! Imorn blir det tandå igen och det kommer säkert bli skit kallt sägs det -.- men det funkar det med! Funderar på att dra med kameran och chilla lite typ.
Btw. slå på Plan three låten och låt den gå 9 sek då sätter du på doubleback-klippet och sänker volymen på klippet. Låten går ihop så gött på nå vis :P haha, upptäckare=nikko matsson :)
night people!

Plan three

Vart helt klart en bra helg! Mycket tok, trevligt folk och super kul helt enkelt!
var bra på parken tycker jag :) banden var bra och drickat gott ;p synd bara att det inte dök upp lite fler folk.
Tog en lugn söndag på det och nu idag, måndag, var på gymmet och fan vad bra det gick :D Oväntat eftersom jag alltid sänkt mig efter jag vart ut på helgen, men nu är det påväg uppåt. annars har det varit en soft dag i skolan eftersom marit var sjuk  :))) men plugga lite engelska med Lisa ändå på morgonen när man ändå var där.
Imorn nångång kommer Johannes hem från Korea och då blir det ny maxning! :)
Julklappar är beställda och köpta, några kvar nu bara! :)
Dags för sängen nu, Tandå imorn !
G'night ! :)

Kläpppen!!!

Var uppe i kläppen idag på "the opening"   Tyckte det var helt okey för första dagen + att det regnat i flera dagar, fanns ett blått hopp som vi shredda hela förmiddan typ, med rätt folk går det mesta ;p  Framåt lunch tröttna typ alla alla och efter  lunchen kom det upp ettor med buss, och några drog upp till tandå, och några hem.
imorn blir det gym på morgonen och försöka fixa biljett till parken på kvällen, sen efter det är klart blir det nog kläppen med mihai en stund och träna lite switch och unnat.
ska sova nu, peeeeeeeeeeeeeeace!
ses på parken imorn!

Dags för julklappar snart?

Valde att stanna kvar i skolan idag då jag kunde plugga lite engelska och gymma :) Fast ångrar nog snart att jag inte drog upp till sälen ändå :P menmen, kom hem från skolan och slog på en film men kände att jag hade så jävla mycket energi över så satte mig på hojjen och cykla till filmen ;p drygt vart det då så nu sitter man här igen :D:D:D kikar på lite systemkameror, har funderat på att köpa en :) vore aaaskul ju.
snart dags att dra och köpa julklappar.. tror jag och johannes skulle iväg dan efter han kommer hem från korea.. Någon mer som är på?;)

Jaaadååå

Chill dag i skolan, gym och 2 lektioner :D Helt okey!
Imorn drar johannes till Korea i typ 6 dagar..nice åt han ;p hoppas det går bra åt dom som ska dit och åka :)
själv ska man på något elevråd/skolråd eller nåt klockan 10 imorn så blir inge åkdag på morgonen, får se om det blir en annan buss upp eller kanske bil. Ska lägga mig och se på film nu och sooova, ska bli sköönt!
Bare må å hade  :D

Excellent event UF - Plan three, in her honor och I am so me

I Malung på orrskogen den 12 december! 18års gräns, pub öppen.
Läs mer på deras hemsida http://vdg.malung.se/excellent-event/index.htm


whoop whoop!

Lugn helg med pino och brorsan, skööönt som fan! En ny vecka i skolan nu sen blir det ju snart lov (Y) kommer bli ett awesome lov känner jag på mig :D:D Mycket skidor, dator, skoter, ta det lugnt, hockey? ajaa, vem vet :D Ska lägga mig och slagga nu :) 
peeeace people! :)

Switch double back

Jag älskar det här klippet :)

Lama Song

skön sång om lamor.. haha

Blogg 1.

16 minus på morgonen när man vaknar.. galet kallt var det!
Har varit en jävla rolig dag i skolan. Gym med johannes och ingen svenska, tråkigt va? Filmkunskap och företagsekonomi/turism är ju så jäävla kul så det kan man leva länge med. Jag och felix håller på med en början till vårat UF-företag som vi kanske ska starta. Kommer bli niiice isf!
Det kom en snubbe från K2-line-full tilt idag också och snacka lite om hur det funkar att vara K2-agent i sverige, när,var och hur det starta, hur det funkar idag osv.. kul att lyssna på faktiskt! Kommer ju förhoppningsvis hamna i något sådant senare. :)
Inte gjort så mycket mer efter det idag förutom läst lite engelska bok och chillat på skype med lite goa grabbar!
Imorn väntar en dag i backen - Lindvallen, ska hinna hem och dra på gymmet igen med johannes och kanske mihai! :D fun fun..
Ska slagga nu!
peeeeace

RSS 2.0